Naar Dover - Reisverslag uit Hollesley, Verenigd Koninkrijk van Harry en jose Rijnbeek - WaarBenJij.nu Naar Dover - Reisverslag uit Hollesley, Verenigd Koninkrijk van Harry en jose Rijnbeek - WaarBenJij.nu

Naar Dover

Blijf op de hoogte en volg Harry en jose

21 September 2016 | Verenigd Koninkrijk, Hollesley

Zondag ochtend alles weer ingepakt. Alles is goed droog gebleven. Alleen de tent is niet droog als we inpakken. We hopen in een dag naar Dover te lopen. Dat is 30 km.op de kaart maar in tweeën vinden we ook niet wat. Het valt erg mee. Wat een geluk de zon breekt door,maar achter ons hangen de wolken zwaar. We lopen de goede kant op wat het weer betreft. Ik realiseer me , dit is voorlopig de laatste keer dwars over het gemaaide koren veld. Wat was het mooi de gemaaide velden. Met de grote stro rollen en de boeren die ze ophalen en daarna het land weer bewerken.De warmte die op de velden hangt,wat een herinneringen komen boven.,van vroeger thuis op de boerderij.We genieten van de tocht de kleine dorpjes en de veldwegen.Het is niet zo vlak als we dachten maar we komen mooi op tijd aan. Om kwart voor Vijf zijn we bij de zee. Daar is de finish van de North Dawns way.Wat een tocht .

• 21 September 2016 - 21:18

Renske En Kees:

Jullie treffen het wel met het weer, wij gaan bijna bidden voor regen maar wachten tot jullie thuis zijn.

gr Kees en Renske

• 21 September 2016 - 22:26

Corrie:

vandaag weer een kaart ontvangen ziet er allemaal prachtig uit kan me voorstellen dat het genieten is.
    kijken verlangend uit naar de kaart zoals we hadden afesproken (grapje)

• 21 September 2016 - 22:36

Esther Neven:

Hebben jullie Vera Lynn ook horen zingen? Anders moet je nog een keer terug.
    We meet again!!